Personale

Sygeplejerske

Bitten Kjær

Bitten har været ansat i klinikken siden 2004.
Er uddannet sygeplejerske siden 1995. Tidligere arbejdet på medicinsk afdeling, hjemmeplejen, intensivafdeling og som demenskoordinator.
Medlem af DSR, Dansk sygeplejeråd.

 

 

Sygeplejerske

Åse Holt

Åse har været ansat i klinikken siden  2010. Er uddannet sygeplejerske i 1998. Har tidligere arbejdet på geriatrisk afdeling, i psykiatrien og på Hospice Sønderjylland.

 

 

Sygeplejerske

Marika Jepsen

Marika er ansat i klinikken 1. maj 2020. Er uddannet sygeplejerske i 2002. Har tidligere arbejdet på mave/tarmkirurgisk afdeling, hjerte/akutafdeling og som akutsygeplejerske ved Haderslev Kommune.

 

 

Lægesekretær

Dorte Henningsen

Dorte er uddannet lægesekretær i 1996. Hun har efterfølgende været ansat på Haderslev Sygehus i 10 år på hjertemedicinsk ambulatorium og herefter været ansat 9 år i en lægepraksis i Haderslev. Hun har været ansat i klinikken siden juli 2016. Dorte arbejder både som sekretær og klinikassistent.

 

 

 

Lægesekretær

Jannie Mikkelsen Lønborg

Jannie er uddannet lægesekretær hos Skærbæk Lægehus fra 2013. I 2016 ansat hos Løgumkloster Lægehus, hvor hun har været frem til start her hos os på Margrethevej 6.  Hun har været ansat her i klinikken siden december 2021. Jannie arbejder både som sekretær og klinikassistent.

 

 

Lægesekretær

Grete Jessen Nielsen

Grete er uddannet farmakonom i 1998. Har arbejdet på henholdsvis privat apotek og sygehusapotek.  Har siden 2019 arbejdet som lægesekretær i en lægepraksis i Haderslev, hvor hun har været frem til start her hos os på Margrethevej 6. Hun har været ansat her i klinikken siden december 2021.  Grete arbejder både som sekretær og klinikassistent.

 

 

Bioanalytiker

Hanne Høden Hoff Hansen

Hanne er uddannet bioanalytiker i 1984 på Sønderborg Sygehus. Hun har tidligere været ansat som laborant/sekretær i 23 år i en lægepraksis i Over Jerstal. Derefter været ansat 9 år i Rødding Lægehus som laborant/sekretær.