Personale

Sygeplejerske Bitten Kjær

Bitten har været ansat i klinikken siden 2004.
Er uddannet sygeplejerske siden 1995. Tidligere arbejdet på medicinsk afdeling, hjemmeplejen, intensivafdeling og som demenskoordinator.
Medlem af DSR, Dansk sygeplejeråd.

 

 

Sygeplejerske Åse Holt

Åse har været ansat i klinikken siden  2010. Er uddannet sygeplejerske i 1998. Har tidligere arbejdet på geriatrisk afdeling, i psykiatrien og på Hospice Sønderjylland.

 

 

Lægesekretær Susanne Jørgensen

Susanne har været ansat i klinikken siden 1977.
Oprindeligt uddannet på apotek. Har under sin ansættelse løbende været på kursus og videreuddannet sig.
Arbejder både som sekretær og klinikassistent

 

 

Lægesekretær Pia Tost

Pia har været lægesekretær siden 1994. Hun har tidligere været ansat hos læge Erling Elholm i Vojens. Hun har været ansat her i klinikken siden 2010 med en kortere pause men er tilbage igen. Pia har løbende været på kurser for at videreuddannse sig.  Hun arbejder både som sekretær og klinikassistent.

 

 

Lægesekretær Dorte Henningsen

Dorte er uddannet lægesekretær siden 1996. Hun har tidligere været ansat på Haderslev Sygehus i 10 år og efterfølgende 9 år i en anden lægepraksis. Hun har været ansat i klinikken siden 2016. Dorte arbejder både som sekretær og klinikassistent.

 

 

Bioanalytiker Hanne Høden Hoff Hansen

Hanne er uddannet bioanalytiker i 1984 på Sønderborg Sygehus. Hun har tidligere været ansat som laborant/sekretær i 23 år i en lægepraksis i Over Jerstal. Derefter været ansat 9 år i Rødding Lægehus som laborant/sekretær.